Kniepertjes
Ingrediënten
Instructions
-
Smelt de roomboter of margarine langzaam in een pannetje of magnetron.
-
Weeg alles af, meng het in een mengkom. Voeg als laatste de gesmolten boter en het water toe.
-
Meng met de mixer tot een egaal beslag. Het moet makkelijk door te roeren zijn. Eventueel iets water toevoegen (voorzichtig maak het niet dun).
-
Een klein juslepeltje beslag op het midden van de plaat gieten. Bakken maar, ijzer even aanknijpen!
-
Blijft het plakken? op gevoel ietsie warmer bakken of nog een keer met slaolie insmeren.
Nutrition Facts
Opdieningen 25
Opdiening grootte ca. 177 g per portie (totaalgewicht 1766 g gedeeld door 10)
- Hoeveelheid per opdiening
- Calorieën 581.95kcal
- % dagelijkse waarde *
- Totaal vet 21.75g34%
- Verzadigd vet 13.16g66%
- Transvet 0.75g
- Cholesterol 91.05mg31%
- Natrium 18.45mg1%
- Kalium 73.1mg3%
- Totaal koolhydraten 89.73g30%
- Voedingsvezel 1.35g6%
- Suikers 51.89g
- Proteïne 6.53g14%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.