Servings: 25

Ingrediënten

Instructions

  1. Smelt de roomboter of margarine langzaam in een pannetje of magnetron.
  2. Weeg alles af, meng het in een mengkom. Voeg als laatste de gesmolten boter en het water toe.
  3. Meng met de mixer tot een egaal beslag. Het moet makkelijk door te roeren zijn. Eventueel iets water toevoegen (voorzichtig maak het niet dun).
  4. Een klein juslepeltje beslag op het midden van de plaat gieten. Bakken maar, ijzer even aanknijpen!
  5. Blijft het plakken? op gevoel ietsie warmer bakken of nog een keer met slaolie insmeren.

Nutrition Facts

Opdieningen 25

Opdiening grootte ca. 177 g per portie (totaalgewicht 1766 g gedeeld door 10)


Hoeveelheid per opdiening
Calorieën 581.95kcal
% dagelijkse waarde *
Totaal vet 21.75g34%
Verzadigd vet 13.16g66%
Transvet 0.75g
Cholesterol 91.05mg31%
Natrium 18.45mg1%
Kalium 73.1mg3%
Totaal koolhydraten 89.73g30%
Voedingsvezel 1.35g6%
Suikers 51.89g
Proteïne 6.53g14%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *