Ketjap Noedels

Servings: 4

Ketjap Noedels

Servings: 4

Ingrediƫnten

Instructions

  1. Begin met het koken van de noedels, doe dit volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de courgettes, paprika's en de uien in stukjes.
  3. Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt, met een snufje zout en peper, rul (ongeveer 3-5 minuten)
  4. dan doe je de stukjes courgette, ui en paprika erbij en bak dit nog even 5 tot minuutjes mee.
  5. daarna doe je knoflook geperst erbij. Daarna voeg je de sojasaus, ketjap manis en kruiden erbij. Tot slot nog even de gekookte noedels toevoegen en dan alles even goed door elkaar mengen.

Nutrition Facts

Opdieningen 4

Opdiening grootte 500 g


Hoeveelheid per opdiening
Calorieƫn 620kcal
% dagelijkse waarde *
Totaal vet 28g44%
Verzadigd vet 10g50%
Transvet 0.3g
Cholesterol 80mg27%
Natrium 1600mg67%
Kalium 850mg25%
Totaal koolhydraten 55g19%
Voedingsvezel 6.5g26%
Suikers 10g
ProteĆÆne 33g66%

Vitamine A 3500 IU
Vitamine C 80 mg
Calcium 90 mg
IJzer 3.5 mg
Vitamine D 35 IU
Vitamine E 2.5 IU
Vitamine K 40 mcg
Thiamine 0.4 mg
Riboflavine 0.35 mg
Niacine 7 mg
Vitamine B6 0.6 mg
Foliumzuur 60 mcg
Vitamine B12 1.2 mcg
Biotine 6 mcg
Pantotheenzuur 1.5 mg
Fosfor 350 mg
Jodium 35 mcg
Magnesium 60 mg
Zink 4.2 mg
Selenium 18 mcg
Koper 0.3 mg
Mangaan 0.6 mg
Chroom 15 mcg
Molybdenum 10 mcg
Chloride 950 mg

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Note

Je kan de groentes eventueel vervangen voor een zakje wokgroente naar eigen inzicht.

Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *