
Ketjap Noedels
Ingrediënten
Instructions
-
Begin met het koken van de noedels, doe dit volgens de instructies op de verpakking.
-
Snijd ondertussen de courgettes, paprika's en de uien in stukjes.
-
Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt, met een snufje zout en peper, rul (ongeveer 3-5 minuten)
-
dan doe je de stukjes courgette, ui en paprika erbij en bak dit nog even 5 tot minuutjes mee.
-
daarna doe je knoflook geperst erbij. Daarna voeg je de sojasaus, ketjap manis en kruiden erbij. Tot slot nog even de gekookte noedels toevoegen en dan alles even goed door elkaar mengen.
Nutrition Facts
Opdieningen 4
Opdiening grootte 500 g
- Hoeveelheid per opdiening
- Calorieën 620kcal
- % dagelijkse waarde *
- Totaal vet 28g44%
- Verzadigd vet 10g50%
- Transvet 0.3g
- Cholesterol 80mg27%
- Natrium 1600mg67%
- Kalium 850mg25%
- Totaal koolhydraten 55g19%
- Voedingsvezel 6.5g26%
- Suikers 10g
- Proteïne 33g66%
- Vitamine A 3500 IU
- Vitamine C 80 mg
- Calcium 90 mg
- IJzer 3.5 mg
- Vitamine D 35 IU
- Vitamine E 2.5 IU
- Vitamine K 40 mcg
- Thiamine 0.4 mg
- Riboflavine 0.35 mg
- Niacine 7 mg
- Vitamine B6 0.6 mg
- Foliumzuur 60 mcg
- Vitamine B12 1.2 mcg
- Biotine 6 mcg
- Pantotheenzuur 1.5 mg
- Fosfor 350 mg
- Jodium 35 mcg
- Magnesium 60 mg
- Zink 4.2 mg
- Selenium 18 mcg
- Koper 0.3 mg
- Mangaan 0.6 mg
- Chroom 15 mcg
- Molybdenum 10 mcg
- Chloride 950 mg
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Note
Je kan de groentes eventueel vervangen voor een zakje wokgroente naar eigen inzicht.